Layout

Aku bukan suka berangan.Aku cuma ada angan-angan.Untuk cuba terbang ke bulan..haha =)

Saturday, August 7, 2010

Jom pilih CROWN pulak


Dengan gaya orang rajin aku jalan-jalan explore pakcik google punya kedai. Ingat nak cari BUSANA PENGANTIN tema melayu,chinese and indian <-- tapi,sedeyhnya tak banyak yang aku dapat dan tak berape cantik. so,aku batalkan je.


Tiba-tiba dapat idea nak buat post pasal CROWN ni. So, google punya google..jumpa lah pelbagai jenis CROWN yang lawa-lawa. Aku dah siap cop 1..ahahaha. Teringat aku pada CIK PINK <--suka gila tengok CROWN. So,here it is..for you CIK PINK..pilih-pilih,jangan tak pilih =)


Gambar first kat atas tu yang saya nak ok..lawa ke?errr..mayB sebab model dia pakai baju hijau kot..ahaks



P/S :errr..disebabkan banyak pertanyaan..aku akan jual CROWN-CROWN nih..ahahahh..lawak2,mane aku nak cekau..hahah..gurau jer..still the same,kalau berminat..jangan cari saya..saya tunjuk design cilok jer =)


1

2


3


4


5


6


7


8


9


10


11 (Orwen's butterfly crown)


12 (Green Ladies Fairy Crown)


13 (Magical Mermaid wedding crown)


14 (Autumnal Fairy Crown)


15


16


17


18


19 (Blue Butterfly Fairy Crown)


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30



Tapikan,For me..apa-apa pun..yang paling sweet sekali crown daripada bunga..jap,kalau daripada bunga pun orang memang panggil crown jugak eh?entah...betullah kot =)

13 comments:

ain said...

mana kamu tahu aku suka tgk crown....sgt teruja....
pling cmey yg model tu pkai.....
cik pink bg * thumbs up
i like ur entry
( guling2 kesukaan smbil bc entry ni)

MyraLove =) said...

RAIN,
model yang mane satu ni?

zUnUrAiN said...

yang pakai baju kuning @ emas tue

Prince Halilintar said...

wah cantik2 crown die..ley wat hantaran nie..hehe

MyraLove =) said...

RAIN,
owh..y tu..itu sbnrnye nak wat iklan baju berlian..aku bace td..harga baju dia dalam 12milion usd kalo tak silap la

Prince,
boleh2..pilih2..pastu g tempah kat mak andam yer..bukan tempah kat sini..ehek =)

Tomato Gurl's Life said...

sy suke crown no 21...cantik!!

MyraLove =) said...

Tomato gurl's life,
nampak mewah kan yang tu =)

zUnUrAiN said...

wan...kawen dgn anak jutawan x sure leh beli...
MILLION....perhhhh

MyraLove =) said...

hahahaa..nasiblah..kawen lah dengan anak tokey mas

Irwan Nemoto said...

manis sunggoh model yang peragakan rekaan yumi katsura kat pix #1 tu.. buhehhehehe :)

MyraLove =) said...

irwan nemoto,
yup..yumi katsura..tau eh? =)

RAIN,
pembetulan...ko masih lagi berpeluang untuk memiliki baju itu..harganya 8.5 jer..ahaks..2nd most expensive...yang 12 tu first placed warna putih..tak lawa pun,so aku xltk kt sini =)

misyamissyou said...

no 21 cantek! huhuu..rase cam princess lak pakai crown2 ni..hehee..padahal tengok je..hahaa

MyraLove =) said...

misya,
perkataan 'pakai' tu dah kira simbol kepada dapat merasai lah tu..ok lah tu..hahaha

Jom Tengok Lagi ^_-

Related Posts with Thumbnails