Layout

Aku bukan suka berangan.Aku cuma ada angan-angan.Untuk cuba terbang ke bulan..haha =)

Saturday, August 21, 2010

Flo Ellen's 1st Giveaway

GA lagi..hahaha..sangat gile kentang (hari ni hari bercontest dan berGA--sebelum masuk minggu yang sangat BZ!)~ silla lah layan je ok =)

kali ni GA daripada kak ellen ni =)
ini syarat-syarat kelayakan nye..ahak! =)



Syarat syarat penyertaan:-

1.Terbuka kepada semua rakyat jelata di Bumi Malaysia ini….tak mengira jantina….lelaki atau perempuan semua boleh..dan tak kisah lah dah follow Ellen atau tak…Yang dah follow….ok…yang lum follow…silalah follow kalo sudi, kalo tak nak pun tak jadi problem…hehe

2.masukkan juga sticker GA Ellen ni dalam setiap entri kalian berserta dengan back link yer….dan letakkan sticker GA tu di sidebar yer..supaya senang Ellen nak jejak kasih..haha..TQ

3. Meneka umur anak Ellen dalam gambar di atas:-

Cth : Gambar 1 : 5 bulan

Gambar 2 : ??

Gambar 3 : ??

Gambar 4 : ??

dan........ Membuat entri ringkas apa yang terlintas di fikiran anda tentang anak ellen…hehhehe…

4. Tagkan dua (2) orang kawan anda.,,nak tag ramai pun boleh....TQ...

5. Letakkan link contest anda di bahagian komen Entry ini..link yang diletak di shout box atau cbox tidak diambil kesah.


so?
mari kita mulakan =)


gambar 1: 11bulan
gambar 2:8bulan
gambar 3:2tahun 2bulan
gambar 4: 1tahun

anak kak ellen ni sangat comeyyyy..esp kat pic no 2..geram sangat tengok gambar tu..hisssyhh..rasa macam nak cubit-cubit je pipi tembam dia tu. pastu,pandai pulak tu posing ha..amboi2..heheh =)

mangsa tag kembali :
Nazrah
misyamissyou


1 comment:

FloEllen said...

TQ ya dik...harap2 ada rezeki....

Jom Tengok Lagi ^_-

Related Posts with Thumbnails