Layout

Aku bukan suka berangan.Aku cuma ada angan-angan.Untuk cuba terbang ke bulan..haha =)

Wednesday, August 4, 2010

Jom KAWEN !



Ini bukan statement gurau-gurau. Mesti semua orang bercita-cita nak kahwin kan?Itu lumrah manusia. Tapi,mungkin juga ada yang tidak terlintas difikiran dia untuk berumah tangga..itu terpulang kepada tafsiran masing-masing.

Jadi, bila berkelapangan ni..teringin pulak nak buat post pasal kahwin ni. sebenarnya ini adalah kronologi daripada entry sebelum ni ' CINCIN ITU INDAH' <-- walaupun takdelah berkaitan sangat kan..hehe Adakah entry ini berbunyi GATAL? (esp dimata kawan-kawan ku..bueeeekkk ) opsss..ade pembetulan sikit,bukan kahwin sebenarnya..tapi lebih kurang lah..WEDDING DRESS..suka sangat tengok gaun-gaun kahwin yang sangatlah cute macam saya ini..ngehngeh..

untuk entry kali ni..saya just tunjukkan dress ala-ala tema omputih..next time tema melayu sejati pulak,tak ketinggalan jugak tema indian and chinese..itu pun kalau pakcik google boleh share dengan aku..ngehngeh =)

Jom usha-usha..kalau berminat nak tempah,jangan cari saya yer...saya bukan mak andam..hek =) Kalau tanya aku design mana aku berkenan...hoh..of cos lah y atas tu...sanagt lawaaaa =)


1

2

3

4


5


6

7

8

9

10

11

12


13

14

15

16

17

18

19


20

21

22

23


24

25

26

27

28

29

12 comments:

syida_wani said...

cantik2...aik?nk kawen da ka?? xlame da la tu..ak tgk mood ko da len mcm je sejak akhir2 nih..petanda baek tuh..tetibe bau nasik minyak la pulak....hehe

zUnUrAiN said...

asal bnyk gaun ijau ni..mner kaler2 lain....hahahahha

misyamissyou said...

cantek!! suke no. 21..simple je..yg style berkemban pun cantek gak tp...huhuu..sangat seksi..tak boleh pakai t..hehe

~kuyam~ said...

whoaaa..semua lawa..rambang mata @_@~~

btw.hye tuan rumah..1st time berkunjung ke sini :)

rammyd said...

huhu.. cam besh jek sume dress tu. tapi tak muat kot -_-''

Full Time Muslim & Future Engineer said...

mcm sarung nangka kalo ak pakai hehe

MyraLove =) said...

syida,
ape salahnye kalo jodoh awal---grr statement berani mati
RAIN,
design aku..mesti lah warna aku..ngehngeh

MyraLove =) said...

misya,
betul2..simple..tp nampak sweeet sangat..cekci you=)

kuyam,
selamat berkunjung kuyam =)pilih2..heheh..saya belanja gambar

MyraLove =) said...

rammyd and full time muslim,
alah..kita jamu mata jer..hehe

Rina (◕‿◕)✿ said...

rina suke no 14!

Amirrah Zawani said...

cantik2nya baju..

MyraLove =) said...

rina,
waaw..glamour u..roses penuh.. =)

amirah zawani,
mai2 pilih..hehee

Jom Tengok Lagi ^_-

Related Posts with Thumbnails