Layout

Aku bukan suka berangan.Aku cuma ada angan-angan.Untuk cuba terbang ke bulan..haha =)

Friday, August 6, 2010

Award dari MISS UCHI yang comell =)



Thanks to UCHI sebab sudi bagi award nih pada cik myralove (eh..nak tukar nama lain boleh x?cik green ke..hehehe) <--ok,lupakan.


Penerima award perlu menge-TAG 3 orang kawannya atau lebih (lagi afdol) yeryer je..pandai je aku tambah ke-afdol - an itu..hahah..


ok,disebabkan aku rajin (rajin ke? hek!) aku tag la sampai 30 orang..


terkezut?hahaha..gurau je...ok,kepada penerima award ni..jangan lupa yer ambik dan sambunglah kesinambungannya. (ok,aku dah mula merepek nih) daaa~


Nak tambah : jgn lupa mention name and link saya di enty kamu itu (HAHAHAHA..Sangt gila suka mencapup)



Rase mcm nak tag semua..tapi dah melampau banyak..aku kot yang paling banyak sekali tag orang..hehehe..rajin terlebih =)

9 comments:

zUnUrAiN said...

terbaik lah~~~~

misyamissyou said...

aa..terima kasih byk.. :)

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

thanx dear sbb tag award tu...
tp put dah dpt dr tuan award tu..
but it's okey..nnt put tarok gak ur name kat n3 award tu ye tanda terima kasih..
thanx again :)

Hariz said...

Terima Kasih Untuk Award Nie Ye :)

MyraLove =) said...

kasihmu diterima semua =)

Contact Lens Kelabu said...

tenkiu bagi award ye! heheh. muge2 frenship akan bekekalan..

MyraLove =) said...

contact lens kelabu,
ok2..no prob (duit raye jangan lupa)
hahaha

*loue me* said...

tQ ira. sis dah amik dah :)

MyraLove =) said...

ok sis =)

Jom Tengok Lagi ^_-

Related Posts with Thumbnails