Layout

Aku bukan suka berangan.Aku cuma ada angan-angan.Untuk cuba terbang ke bulan..haha =)

Friday, August 6, 2010

Jom main benda golek-golek lagi nak?

Tak tau mainan golek-golek tu ape? jangan fikir lain ok.. Ini bersih punya mainan =)

Last sunday aku and the geng sangtlah seronok,akhirnya dapat jugak keluar dari kepompon girl..eh..bukan! dapat jugak kitorang keluar bersama-sama bergumbira you..haha.

ok,enough! bersempena dengan program AVAC yang tak jadi aritu,MT dan exco AKIUM terpaksalah makan angin di mid je..jadilah. =(






mase tunggu bas sebelum bertolak..grr




kitorang dengan selambernya buat foodcourt kat the gardens tu port kitorang punya meeting..nasib la~


lepas meting aka diskusi by EXCO..kita makan DOMINO pulak..yeayy..








Jangan percayakan pandangan mata anda =)


Kumpulan yang tak hebat



kumpulan ni pun tak hebat jugak!





Inilah kami.. cik purple,cik green,cik blue and cik pink =)

4 comments:

syida_wani said...

hahaha..
comey2..
bru ak ingt...nk upload gmbr kt fb..
ehem2..kump terhebat kump i ok...

zUnUrAiN said...

asal ko blank kan muka si A kat sblh ko tue?
kuang2...he9

syida_wani said...

haha..mne boley rain..t kontroversi..hakhak..
kureng saham cik green kita nih..kn cik green?

MyraLove =) said...

cik syida and cik rain,
patutlah cik syida kalut suh cik green tengok komen2 ni eh..owh..
si A tu buat spoilt...nanti jatuh saham i tau..
dah elok2 comey kat situ..nanti xde pulak org nak isi borang yang i sediakan nih..HAKHAK

Jom Tengok Lagi ^_-

Related Posts with Thumbnails