Layout

Aku bukan suka berangan.Aku cuma ada angan-angan.Untuk cuba terbang ke bulan..haha =)

Saturday, August 21, 2010

Jom Ikut TEHA giveaway


jom join GA pulak..aha..walaupun banyak kerja menanti..tapi beloging tetooop dihati..ehek!
Sekarang aku nak join GA cik teha pulak yer =)
hadiahnye?nyum..nyum..cokelat! aha! sedaaaapnye =)


SYARAT-SYARAT:

1. firstly, wajib menjadi follower blog http://tehanurfateha.blogspot.com
dan printscreen bukti bahawa anda telah menjadi follower blog tehanurfateha.blogspot.com..




2. buat 1 entry berkenaan JOM IKUT TEHA GIVEAWAY dan masukkan bukti (yang korang printscreen tu) bahawa anda telah menjadi follower.tag minimum 2 orang rakan anda untuk menyertai giveaway contest ni..



Mangsa tag nya...(drumroll,please..aiceh!)

zUnUrAiN
Ir. Brainstorm
syida_wani

kenapa aku tag korang?hahah..sebab kalo korang menang..aku boleh join 2kali..haha




4. letak banner giveaway kat sidebar blog korang --> DONE!

5. Wajib share giveaway ni kat facebook korang --->DONE!

6. kemudian, selepas dah join tinggalkan link anda di ruangan komen entry JOM IKUT TEHA GIVEAWAY --->OK!

7. tarikh tamat adalah pada 31 Ogos 2010.

Siap! =)

2 comments:

zUnUrAiN said...

dah join~~~~

teha said...

thanks n good luck k! :)

Jom Tengok Lagi ^_-

Related Posts with Thumbnails