Layout

Aku bukan suka berangan.Aku cuma ada angan-angan.Untuk cuba terbang ke bulan..haha =)

Saturday, September 25, 2010

SOSILAWATI tak kena rogol lah


KUALA LUMPUR: “Sosilawati tidak dirogol!” tegas Pengarah Siasatan Jenayah Bukit Aman, Datuk Seri Mohd Bakri Zinin ketika menafikan laporan beberapa akhbar tempatan kelmarin yang mendakwa polis menyiasat kemungkinan Datuk Sosilawati Lawiya, 47, yang dibunuh dan dibakar bersama tiga rakannya bulan lalu, turut dirogol.


Kes ni kecoh sebab wartawan tahu suspek-suspek tu dibawa ke bahagian kecemasan dan trauma HKL. kononnya nak check air mani mereka-mereka ini. Padahal tak pun. Just nak check kesihatan suspek-suspek tu je. (perlu ke?biar je diorang ni sakit..ahahah..kejamnya aku nih)


Tapikan,macam mana pulak polis pasti yang datuk sosilawati tu tak kena rogol? Buktinya? Adakah hanya melalui keterangan suspek?grrr..boleh caya ka? Kalau kena pun,tak tau kan. Tak ada apa yang boleh dijadikan bukti.


serpihan artikel kat atas tu dicopicat di sini. boleh baca lagi. bawah-bawah tu ada cerita pasal Ketua Angkatan Muda Keadilan (AMK), Shamsul Iskandar Mohd Akin yang kononnya beliau mengaitkan polis dalam kes pumbunuhan ini. sekian saja laporan dari blog ini (eekekke)

8 comments:

Miss Q said...

susah nk tahu kena rogol ke hape kan sbb seme da kena bakar.

Tapi org Malaysia nih jenis asik nak merogol aje! Pantang nampak lubang *ttooooott*.

Itulah dia.. haihh..

Entry terbaru ahkak: Bagaimana Mencari Jeans yang Bersesuaian dengan Body anda

Anonymous said...

apa ke mengong nya kata orang Malaysia asyik nak merogol je? orang negara lain tak merogol ke? nilah sikap memandang rendah kpd bangsa sendiri dan tak ada keyakinan diri.

Siti said...

gila betol.. harap berita tu tak betul la..

tomo said...

ini kasus pembunuhan di malay kah?

MyraLove =) said...

miss Q..ala,tak leh ckp camtu..kita tak tahu pun kan stat nye. betul ke org malaysia je camtu. negara lain pun sama je

MyraLove =) said...

siti,
tula..harap2 macam tu la.

tomo,
yup tomo. da latest n hot punya stori.

maisyah said...

semoga rohnya aman...

MyraLove =) said...

@maisyah : amin..

Jom Tengok Lagi ^_-

Related Posts with Thumbnails