Layout

Aku bukan suka berangan.Aku cuma ada angan-angan.Untuk cuba terbang ke bulan..haha =)

Monday, September 27, 2010

AKU MASIH SAYANG.....part 1



2 hari aku kebosanan tak boleh nak on9 sebab internet down. Not sure why..agenda atau nak repair. Sebab dengar cerita2 adalah bunyi-bunyinye diorang memang nak 'cut' wireless time sabtu ahad...ape kes??? huh..kes gila namanya tu.

Fine,back to the main point. AKU MASIH SAYANG... disebabkan tak boleh nak on9,aku pun belek-belek lah folder kami bersama. Tengok video. Sedih sangat. SERIUS AKU SAYANGKAN SAAT-SAAT ITU. Saat-saat kita bersama. latihan sama-sama. Jogging sama-sama. Main sama-sama. Jalan sama-sama. Bergelak ketawa sama-sama.

Aku Sayang. Tapi,aku tak mampu nak terus bersama. Aku sedar siapa aku..uhuk..ayat sedih. Aku tak layak untuk terus wujud disitu.

Aku menjauhkan diri bukan kerna tak mampu nak bagi komitmen. Bukan kerna tak suka. Tapi sebab masalah aku sendiri. Dan sekarang,bila malam..aku sedih bila teringat waktu dulu-dulu. Kalau dulu,malam ku terisi dengan aktiviti kita bersama. =)

Dah macam orang gila talak jadinya..hahaha..tengok video kita..tengok gambar kita..sedih woooa.

ok boleh teka mana satu aku =)




Yea,aku akui..aku rindu saat kita bersama =(

7 comments:

syida_wani said...

huhuhuuuuuuuuuuu.......
ak seddddihhhhhhhhhhhhhhh.....
aku pahammmmmmm.......
ak pn mengalami simptom2 yg sama dgn ko..

sbb tu dok jd mm org gila nyanyi lagu2 cg evry nite..da rupe org giler talakkkk da.....

tp, really..i really2 miss it..n i noe my ability..huhu

syida_wani said...
This comment has been removed by the author.
diriku said...

owh..teringat saat2 bahagia dlu2 ek..he2..mmg best pn..

MyraLove =) said...

syida,
hmmm..itu lah =(

MyraLove =) said...

diriku,
haah..rasa rindu nak ulang balik saat tu..huhu

tomo said...

Ya sudah balik saja kalau begitu kawand ya

MyraLove =) said...

tomo,tak boleh dan tak mampu rasanya =(

Jom Tengok Lagi ^_-

Related Posts with Thumbnails