Layout

Aku bukan suka berangan.Aku cuma ada angan-angan.Untuk cuba terbang ke bulan..haha =)

Wednesday, September 29, 2010

AKU MASIH SAYANG.....part 2

video


Salam semua,
Penat sangat aku rasa hari ni. Sakit kepala sampai sekarang. Actually bukan sakit kepala. Sakit belakang tengkuk hingga menghampiri kepala. Menurut kelas NLP(Neuro-Linguistic Programming) yang aku belajar..aku tau..itu namanya STRESSS yang tahap hampir kritical. Hampir baru..ececehh...belum la sampai tahap kritical yang sebenar(muntah-muntah)..walaupun ada rasa.

Walaupun hanya 1 paper je test hari ni. tapi,ahhh sangatlah mencengkam otak aku yang kiut ni. Sakit otak pikir jawapan. sedih,frust,letih semua ada lah. Hajat hati nak je tidur je malam ni,tapi alahai..esok ada presentation lagi,lab report nak hantar esok tak siap lagi. huh~ semoga aku mampu siapkan semuanya.

Berbalik kepada tajuk. Sambungan untuk entry AKU MASIH SAYANG ...part1. Disaat-saat aku relex-relex nih..boleh lah buat sambungannya.

Sekarang dikala aku sibuk dengan jadualku yang padat,lupa seketika tentang itu. Tambahan tiada lagi pujuk rayu yang ku terima *ececey..baget gila kan..haha*. Aku selesa begini.

Entah lah. Sayang tetap ada pada CG tu. tapi nak buat macam mana..bak kata kawan ku..'i know my ability' <--- kononnnn..hakhak Sangat best bila tengok video masa hari kemuncak. Aku sangat lawa..ok..lawa yer..tak sesuai guna comel *jangan baling telur lagi yer..baca dulu* Maklumlah dapat makeup free..hehehe.

Boleh teka mana satu aku..ahak =)


Kumpulan NICE..best! =)



Sungguh aku masih sayangkan anda semua..hukhuk =( CG (cahaya gemilang) sangat hebat!!hehe..time ni kita dapat no2 walaupun markah kita 86 berbanding markah tempat pertama 85 je..tapi nak buat maca mana dah hakim buat keputusan muktamd atas sebab-sebab tertentu. THEN, CG tahun lepas(FESENI 10) memang selayaknya korang dapat 1st place..cayya lah korang

7 comments:

n@jwamz said...

Congrate dear:)
Alhamdulillah...no.2 tu pun sgt baik okke:)

Abu Luqman said...

http://www.0rangkampung.blogspot.com..salm singgah malam ..tnet slow..teruskan penulisan ye

Rizuan Ismail said...

tahniah! :)

MyraLove =) said...

najwa,
thanks..mmg bersyukur tp ade jugak rasa xpuas ati tu..yelah markah kita lagi banyak dr y dpt 1st..mau tak tertanye2 =)

MyraLove =) said...

abu luqman,
insyaAllah..

rizuan,
yeah..thanks =)

Anonymous said...

so miss dat moments..bila la agaknya kita sume dpt berjumpa lg...slm syg dr kak zana:)

MyraLove =) said...

sayang kak zana jugak!rindu~tapi dah tak macam dulu.jauh berubah sebenar keadaanya. bukan macam zaman akak ada dulu..banyak benda y tak terjaga..entahlah..kami(girls y tiime akak ada dulu) semua dah keluar. 'tak larat' nak hadapi semua benda tu..kot ~ =)

Jom Tengok Lagi ^_-

Related Posts with Thumbnails