Layout

Aku bukan suka berangan.Aku cuma ada angan-angan.Untuk cuba terbang ke bulan..haha =)

Thursday, August 12, 2010

5 Buffered Earnings ? tak nampak pun


Buffered earningS tu ape?
boleh tak aku tanya soalan macam nih?hahaha

walaupun sampai 5 BE aku dapat...tapi entah kemana tah iklan nya,siang-siang mana nak menyempat tengok blog nih. Malam-malam je sempat kemas-kemas sikit.

Entah bila entah dia masuk pun aku tak pasti. Betul ke orang kata,kalau banyak sangat BE ni..iklan berebut-rebut nak keluar..jadi potensi untuk satu-satu iklan tu keluar agak rendah (siapa suruh rebut-rebut?haiiishhhh). Jadi,potensi untuk income masuk pun susah. gitu? BETUL KE?

9 comments:

Stargone said...

bagus-bagus, saya pun ada dapat kempen tengah buffered. tapi entah kenapa la semuanya lekat kat header (leaderboard) sahaja. apa-apa pun saya tetap bersyukur. :)

MyraLove =) said...

stargone,
tulah..samalah kita..pape pun tetap bersyukur =)

Fie Lautner said...

Tuan belog tak nampak BE. Tetamu je yang nampak. so tunggu jelah tetamu hantar duit :D

arek said...

"Entah bila entah dia masuk pun aku tak pasti. Betul ke orang kata,kalau banyak sangat BE ni..iklan berebut-rebut nak keluar..jadi potensi untuk satu-satu iklan tu keluar agak rendah (siapa suruh rebut-rebut?haiiishhhh). Jadi,potensi untuk income masuk pun susah. gitu?"

boleh pkai statement atas ni, sbb aku pn lebih kurang cmtu la gak..

new entry : Sempena Ramadhan

diraja22 said...

alhamdulillah, dpt banyak 2..

MyraLove =) said...

Fie lauter,
haha...thanks to tetamu yang macam kamu..ehehe =)

arek,
ek?kira tak salah lah assumption tu..hmm..tunggu dan lihat jelah

diraja22,
yup..syukur =)

misyamissyou said...

wah bagusny dpt BE..bila la nak dpt ni..huh

MyraLove =) said...

misya,
insyaallah..dapat la nanti =)
chabar yer..teruskan merindui ku..ahaks =)

gummy comel said...

nak jugak..uwaa..hahahahA

Jom Tengok Lagi ^_-

Related Posts with Thumbnails