Layout

Aku bukan suka berangan.Aku cuma ada angan-angan.Untuk cuba terbang ke bulan..haha =)

Sunday, October 17, 2010

You Know ME?


Salam to all~

Pada pandangan anda semua as a pelawat blog ini,anda tahu tak siapa saya? Agak-agaknya anda boleh kenal tak saya?kot-kotlah terserempak tengah jalan ke boleh la jerit..
'hey..kamu myralove kan?'


Tau korang semua mesti pelikkan dengan soalan saya. Hurmm..rasa-rasanya susah kot nak jadi macam tu (baguslah~) Semalam saya tetiba menjadi juru audit untuk blog sendiri. yelah kot orang panggil juru audit,akceli saya tengok balik semua entry saya sebelum ni betul ke mendedahkan semua identiti saya.


Well,ada anonymous mengatakan segalanya ada kat blog ni dan agak mendedahkan who i am. Puas belek-belek. Memang yer banyak gambar..so wat?grrr...nampak sangat saya tak puas hati kan =)


Bukan sebab aku (dah tukar jadi aku dah:) tak boleh ditegur..tapi aku tak suka ditegur kalau aku tak buat pun benda tu..err..jangan pening lagi yer =)


Yelah..aku memang tak rasa pun aku mendedahkan identiti aku kat sini secara total. Memanglah boleh solve the jigsaw puzzle dengan all the things yang ada dalam ni. Tapi,siapa yang nak buat tu semua..dengan membaca setiap entry aku dari A sampai Z, lepas tu tengok blog-blog orang lain yang ada kaitan dengan aku..takde kot rasanya..


lainlah orang tu memang nak kenal aku..ahak~ =)


Korang pun mesti tak tau umor aku berapa kan?hurm..aku belajar kat mana..nama penuh aku..susahkan nak tau. Aku takdepun letak semua detail2 tu kat sini. So,itu yang membuatkan aku rasa macam..'owh suka hati dia je cakap macam tu' =)


Melainkan memang orang tu kenal siapa aku..so tak heranlah kalau dia boleh jawab soala-soalan tu.der~






Dunia ini penuh dengan warna warni
Begitu juga dengan kehidupan
Tidak terlepas juga aku.

Aku bukan aku yang hanya punya hijau
Aku juga punya warna lain
warna kehidupan.

Jangan hanya kerana hijau
Kamu namakannya sebagai aku
Jangan disempitkan fikiran itu
Fikiran juga seharusnya punya warna tersendiri.

Corakkan kehidupanmu dengan warna.
Warna-warna yang ceria.
Warna yang mampu dilihat dalam kegelapan
Hanya itu pesanan Dariku.
Diri yang masih belum puas mencorak




Ambik kamu..kan dah keluar gurindam..saya tau,takde orang faham benda merepek ni dan mungkin korang kata takde kaitan. Biarkan. Janji hati ini tahu..ahaha =)




Walaupun ada saranannya tentang peng-improvan blog ni untuk letak label agak baik.Tapi,aku jadi malas nak buat sebab dia yang bagi idea tu..ahak~ =) ~sangat keras kepala~


Sebenarnya memang aku nak buat,sebab dah ada sikit-sikit aku letak groupnya. Tapi bila dia yang tetiba keluarkan idea tu..owh..holdlah dulu,tawar hati..ahak..boleh pulakkan..hahaha

Suka hati aku lah blog aku. Ko buatlah kat blog ko sendiri. (ini bukan emo ye=)

Tapi,apa-apa pun..semuanya dijemput untuk melawat kesini. Melainkan anonymous yang menyakitkan hati yang bagi ceramah tah hapa-hapa nak hentam aku dengan melihat kesalahan pada orang lain,itu TIDAK DIALUKAN.

17 comments:

Cik ean said...

of coz i know u..gotcha! best get to know u.happy friendship ever after.

syida_wani said...

ala...kata xkesah dgn anynomous 2 punyer teguran...cz dia ckp bknnye betul pon...so, xyah la heran...i juz wonder y u dxtivate ur **...hmmmm...cheer up my my fren...hehehhe...n i absolutely noe you...

MyraLove =) said...

@cik aen: thanks..sayang kamu! =)

MyraLove =) said...

@syida: err..mmg aku xkesah pun.cuma terfikir benda y dah pnh fikir =)
tak sedih pun..xkuasa nak sedih sebab dat anonymous..buang karan..kalo sedih berbaloi xpe gak kan..ahah =)

syida_wani said...

hmmm..i think my assumption is true...hehehheh:P

MyraLove =) said...

wat assmption?grrrr..
part mana pulak boleh terbit formula nih cik syida?hurmm?

syida_wani said...

hmmm...bercakap dari pengalaman...heheheh...
bkn ko terlibat sama ke dgn kejadian sblm nih.......hehehe
xkkn x ngerti kot..

MyraLove =) said...

ngak ngerttiiiiii
takde maknanya semua itu.
Nak aku tempek aku punya gurindam tu kat sini ke?

syida_wani said...

hahahha....xperlu gurindam, poem ke hape ke..

time will revealed d secret...heheh

tp kn, klu assumption tu x btol, maybe sbb skrg de berite hottttt kot...huh

panas2..

misyamissyou said...

xsuke ngan omen anonymous la..komen tu kdg2 menjatuhkan..w/pn membina..hehe..apakah yg kucakap ni?

Tomo said...

hehe namamu kan mira kan?

MyraLove =) said...

@misya: err..betul2,takpe..myra faham..hehe..

MyraLove =) said...

@tomo : yup..yup..haha ;)

toyolkiut said...

buat pe nk dedah semua..
cm TK, ckup la orang tau TK ni seorang perempuan..
tp ada gak yg panggil mr.TK..
fuhh...
hahaha..

MyraLove =) said...

@TK: takde pun..mungkin org tu je kot y perasan..FB ke,email ke,YM ke mane ade myra letak sini..itu yer prvate .
mr.TK?hahahaha..nasib la TK =)

sab_zaini said...

kalau u pakai nametag besar2 kt leher,sure org kenal..

MyraLove =) said...

@sab_zaini : hoho..itu nak jual diri tu namanya..ehehe =)

Jom Tengok Lagi ^_-

Related Posts with Thumbnails