Layout

Aku bukan suka berangan.Aku cuma ada angan-angan.Untuk cuba terbang ke bulan..haha =)

Monday, October 25, 2010

Award Tag

Hari ni baru aku buat entry ni.Sori sangt sudah lama actually aku di tag oleh cik misya. Cumanya, masa nak jawab tu...adeyhhh,take time sikiiiitt. Sebabnya kalau jawab soalan tak boleh nak merapu sangat..hahah..yelah tu.

Sekali tengok2 kak maisyah pun tag aku dengan award tag ni jugak. Thanks yer kak,saya sangat2 hargainya =)

Jom jawab soalan ni




1.
Write 5 interesting facts about the person who gave u this award
-called misyamissyou ( but i just use 'misya' =))
-a student
-a friendly and lovely person
-peminat the potter series =)
lagi??err..la tahzan ok ;)

untuk kak maisyah pulak
-a wife and ada 2 cahaya mata
-Like to drops few lovely comments to my entry

-Sabahan
-a teacher..seorang cikgu yang comey,nice one k

-baby girlnya yang comel itu nama
Putri Nur maisarah tp selalunya panggil putri je..am i right? hehe


2.Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby
Kena jugak tu..hoho..malasnyaa ;)
-green lover..aha =)
-hate violence..and anything yang 'bising'!

-Dulu sangat active bersukan..dulu ok

-Bookaholic kot..hehe
-no cat please!

-afraid of lightning and thunder..ohho,takboleh duk sorang2 time tu
-layan semua jenis music but not dangdut..err =)
-A girl..hahaha

-normal life..but sometimes abnormal gak

-ha...lagi??(ok,cukup 10)



3. Pick your most deserving recipients and describe them
miera: my twin!!
syida: my...mirror?hahaha..lurv u la
Tomo: 'owh'..he's nice!..hebat tentang dunia cyber.Thanks for ur help =)
rain: cokelet lover??errk..haha ;)
Toyol kiut:TK is a girl ok..err,girl lagi ke?hehe
Paan : Blog dia banyak sangt info yang selalu boleh disedut oleh aku yang masih buta warna dalam bab2 blogging ni ;)
Diriku: err..tak kenal sangt,but he like to comments my entry.thanks ya =)
cik aen: suka sangat tukar layout..rajin =)





thanks to misya and kak maisyah again for this lovely tag. Sori yer lambat buat entry.
Owh..masih ada 2 lagi tag yang perlu dilaksanakan..haiyyak..sabar yer,ikut turn. :D

3 comments:

paan said...

datang singgah pagi . thanks la utk komen tu ye. jemput2 singgah blog saya selalu .

pergi blog tomo , org Indonesia ye ?? hehe .

Entri terbaru ->Simple Web Utk Bookmark Web

MyraLove =) said...

@paan: ur welcome. haah,org indonesia..nice person and hv lots of info (terpromote kat sini pulak blog tomo tu) =)

nway,thanks to u too..sy selalu ceduk ilmu kat blog awak =)

Tomo said...

thanks awardnya.
insya Alloh akan di post

Jom Tengok Lagi ^_-

Related Posts with Thumbnails