Layout

Aku bukan suka berangan.Aku cuma ada angan-angan.Untuk cuba terbang ke bulan..haha =)

Saturday, July 31, 2010

Cincin Ajaib!



ok,nampak tak cincin yang begitu unik ni?hurmm..takmau komen lebih-lebih..sebab,aku jumpa benda pelik ni pun dekat page yang bertajuk 'kingdom of style'. so,rasa-rasanya pandangan ku tak diperlukan..aicehhh =)

cuma satu je nak cakap.. *TERKESIMA* :) tah papekan aku nih..hurm..terkesima sebab aku rasa benda tu sangat pelik dan aku tak suka. =)

2 comments:

Arra JaSmY said...

unik lorh..macam cincin harry potter.erk!.
suka yang adew ribbon tu..ahaks.=p

MyraLove =) said...

Arra Jasmy,
yeke mcm harry potter?
hehhehe..ribbon tu boleh la..
nmpak cm girlsh sikit kan
ehehe

Jom Tengok Lagi ^_-

Related Posts with Thumbnails