Layout

Aku bukan suka berangan.Aku cuma ada angan-angan.Untuk cuba terbang ke bulan..haha =)

Friday, December 3, 2010

Soalanmu menjerut ku…grrrr

 

SaLam semua~

Lamanya tak berupdate. Maklumlah,yang penting didahulukan. Ini pun update sikit-sikit je,tak tau actly nak buat entry apa.

Disebabkan tak tau mau buat entry apa. Saya letak je lah benda nih. Soalan-soalan yang menjerut otak (boleh ke?). Semalam paper ni. Harini environmental chemist..aigoooo,360 darjah kepala otak kena pusing.

Mujurlah kesihatan tidak terganggu. Sebab sem ni saya sangat baik. Siang setadi. Malam setadoq. Hehehe.

IMG_0001 

When (effort before exam) > (performance during exam), the heart is not in equilibrium

IMG_0002

Lawakan contengan-contengan berbentuk abstrac tu..haiyyyakk. Yang penting,semua orang keluar dengan stresss. Aku?tak yah citer lah. Konon lepas habis paper ni nak pergi libry study kimia pulak.

Alih-alih,pergi. Tapi aku cop 1 sofa untuk tidur.Heheheh. Otak tersangat letih.xoxoxox

8 comments:

penaberkala said...

good luck utk next paper
uish, paper math ke nih?
best ni, lama tak menjawab soalan kira-kira

MyraLove =) said...

@penaberkala: haah..ODE
best mmg best sebab kira2,nak banding ngn paper kimia..alahai,rela lagi lah ambik 2 paper math..kekek =)

tp susah woooa soalannye ><

hans said...

erkk
tingat aku paper spm add math
hahaha

P/S : Apa Yang Terangkat Bila Ada Kakak/Abang/Adik Angkat!

amirulez said...

uih. kimia.. aku masa form 4 tolak gila dr masuk kelas sains.. xsuka kimia, fizik ngan bio..

chairooL ruLez said...

gagagaaaaaa...saye dah lame meninggalkan mode inequilibrium trsebut! hahahah

MyraLove =) said...

@hans:haha...jauhnya ingat ;)

@amirul:uih..baik kimia dari bio..bio kena membaca lorh,xminat2

@chairool:saya juga tak mahu masuk mode tu =(

maisyah said...

wah..dahsyat ni..
saya doakan Myra Lulus dgn baik k..

MyraLove =) said...

@kakmaisyah:thanks kak =)

Jom Tengok Lagi ^_-

Related Posts with Thumbnails