Layout

Aku bukan suka berangan.Aku cuma ada angan-angan.Untuk cuba terbang ke bulan..haha =)

Friday, December 31, 2010

Santapan ketibaan tahun baru =)


Walaupun batuk plus selesema tahap hampir kritikal. Aku dengan yakin dan gigihnya sama-sama menyesakkan diri kat mid tadi. Sampai je KL pagi tadi. tidur jap,bangun tatau mau buat apa. Apa lagi,gi jalan2 kat mid jelah. sabun basuh,shwer gel,stok makanan semua takde. masa untuk membeli belah la jawab nya.

Sekarang pun tatau mau buat apa. Orang berpusu-pusu nak sambut new year kat luar. tengok bunga api lah. AKU?terperak dalam bilik. bukan main lagi tadi beli makanan 'basah' untuk dibuat pesta malam ni..hahaa

Walaupun berdua je dalam bilik yang luasnya cumalah setengah kangkang kera je,tapi..makan-makan tetap dijalankan.hahaha.




Makanan orang bujang.macam ni jelah gayanya. Ada macam-macam lagi makanan merepek yang aku beli. Tapi malas nak snap banyak2. kang jadi entry bergambar pulak. (walaupun memang dah jadi entry bergambar pun..ehek)

Tapi,apa yang penting untuk aku sekarang?TIDUR.sebab dah pekena ubat batuk. ~huk~

Sori.enty nih sebenarnya sungguh takde motif. Nex time lah aku letak entry bermotif.hahaha =)


pertanyaan:

kalo 1 sudu ubat batuk tidur lbh kurang 4jam. kalau 1botol?berape jam eh?ada sesape pnh buat?aku na try ni.huh! -_-

4 comments:

Kamsiah said...

sama la kita,batuk dan selsema menyerang,takde tanda2 mau berundur....ais tetap minum..ubat batuk tetap minum...

MyraLove =) said...

betul2..hehe..minum ais lps tu cover dgn ubat batuk pulak..hehe =)

IMANSHAH said...

Salam

Buka Hati ada damai
Buka mata ada terang
Buka kasih ada sayang
Buka kotak komen ada ucapan Selamat Tahun Baru 2011
Semoga semua harapan yang tertunda dapat dikotakan di tahun 2011 ini. Amin.

ikhlas :

Sahabat mayamu,
Imanshah

Cik ean said...

ak ade jual ubat..mau ka beli..hehe

Jom Tengok Lagi ^_-

Related Posts with Thumbnails