Layout

Aku bukan suka berangan.Aku cuma ada angan-angan.Untuk cuba terbang ke bulan..haha =)

Wednesday, December 8, 2010

BlogLarian

Jom kita berlari!Yeah.Saya mau lari dari semua stress.Mau lari dari paper yang ‘killerr’

Hehehehe.Mungkin saya antara orang terlewat yang tau pasal blog ni. maklumlah. bizi. TAPI, now,saya tetap mau take part =)

lets do the task (banyak ke?otak dah jemmm sangat dah time nih)

 

1)ada banner bloglarian.

bl ok!

2)jadi follower

follow ok!

3) Lengkapkan slogan.."Saya suka berblogwalking kerana....saya boleh gain macam-macam pengetahuan.boleh shopping.boleh dapat kawan baru.boleh promote blog sendiri =)"                (tidak lebih 30 patah perkataan) ok!

4)tag 3 manusia bertuah

ZEE

AZRENA

HANIS

5)inform diorang. ok!

 

 

DONE!

 

~THE END~

3 comments:

hans said...

ingatkan HANIS tu den tadi
hohoho

P/S : Episod Terbaru Antara Dia, Kau Dan Aku - Episod 37

MyraLove =) said...

@hans: hehehehe..boleh la jugak kalo nak ;)

alinac lover said...

salam kenal

Jom Tengok Lagi ^_-

Related Posts with Thumbnails