Layout

Aku bukan suka berangan.Aku cuma ada angan-angan.Untuk cuba terbang ke bulan..haha =)

Sunday, December 19, 2010

50 Bloggers Diperlukan II




Tengok gambaq pun dah boleh agak kan. Orang dah lama kecoh pasal 'benda' ni,aku je baru berpeluang nak men-join-kan diri. sebelum-sebelum ni asyik tak nyempat je. sekarang kan musim BOHSAN,apa lagi,kita sempatkanlah mana yang tak menyempat dulu tu..ahak ><


Kenapakah dikau mahu menjoinkan diri dalam blogroll 100penulis.com ni wahai cik myralove? (tanya admin 100penulis.com tu kat aku.) hahaha..nak kenyit mata je boleh?hahahahhahaha.


Meh saya conteng sikit kat sini. Kenapa nak join?admin kata.. 'BE WHERE OTHERS ARE' ha,kan..main copycat je =) So. inilah peluang ke-gold-an untuk orang yang macam aku ni. Orang macam mana? yelah,aku sebenarnye suka main taip-taip ni. tengoklah,hobi aku pun kalau tak baca buku,mesti buat buku terkoyak .


So,kalau dah macam tu,mesti lah aku nak orang baca apa aku tuliskan?kalau taknak bagi orang baca,jangan letak dalam blog. Letak je dalam diari bergari. Takde orang pun boleh baca. Kalau aku join blogroll 100penulis.com ni,peluang untuk orang datang membaca entry-entry merepek aku ni pun tinggilah.


Pasal sinaran UV tu,nak kata kisah,taklah sangat nak kata tak kisah pun tipulah jugakkan. Yang tu sampingan je. Yang penting orang tau kewujudan blog aku yang cun nih. plus orang sedar kewujudan insan bernama MYRALOVE yang kiut ini. ahak! *marilah senyum ramai-ramai*


Sori pada sapa yang kena tag. Eh,anda patut cakap terima kasih kan. Thanks to admin 100penulis.com sebab meletakkan syarat mege-tag 2 orang yang sangat-sangat bertuah untuk men-join-kan diri mereka kedalam agenda ini.


Antara insan bertuah ialah: cik lin dan hyun miera


Ok,itu saja dari saya. rasanya macam dah cukup dah sebab musababnya. hope diterima oleh admin 100penulis.com.


ok,salam untuk semua~

3 comments:

mira_nas said...

huhu.. hr tu mira jadi editor.. tapi tak mampu plak nak teruskan..so dh tarik diri.

Buatlah pembaca anda setia bhgn 1

MyraLove =) said...

@mira:yeke?best x jd editor.tpnye,takot tak terkejar je..bunyi macm menarik actly =) ..(mcm ckp kat diri sendiri plak..hehe)

100penulis said...

Terima Kasih atas penyertaan anda ya. Link blog anda telah disenaraikan dalam blog 100penulis.com. Sama-samalah berbalas-balas trafik ok :)

Mengenai banner yang anda letak di sidebar, harap ia dikekalkan di situ sebagai tanda barter dengan blogroll kami.

Anda boleh lihat senarai blogroll tersebut di sini : Mesti Serbu

Salam kenal-kenal and happy blogging!

Jom Tengok Lagi ^_-

Related Posts with Thumbnails