Layout

Aku bukan suka berangan.Aku cuma ada angan-angan.Untuk cuba terbang ke bulan..haha =)

Thursday, December 16, 2010

Bosan!

Salam to All.

Lama menyepikan. walaupun exam dah habis. Walaupun sekarang dalam mode CUTI. Malas nak update. Just membalas jejak je. Bukannya apa, kuasa halaju pecutan (apa lagi?) BB menyakitkan hati je. duk refresh-refresh,peginya tak jugak.

Hari ke-5 dirumah. masih dirumah. BOSAN. Nak gi jalan-jalan,tapi ‘driver’ tak balik lagi =( Nak drive sendiri?sesat kang tak jumpe jalan pulang. Haru lah pulak. heheh

fb

Saja godek2 FB. nampak lah pulak wall post kat atas ni. Terkenang-kenang daku siituasi perjalanan balik 5hari lepas.Grrrrr.

Semuanya berlaku sebab tak makan. terlupa nak makan .Satu hari just ambik lunch. Maklumlah,dah kena tinggal sorang-sorang. Lunch tu pun sebab rasa cam memaksa diri je turun. 12tengahhari lunch. lain2 terlupa. Biasalah,aku kalau sorang-sorang ni,memang tak lalu nak makan.hehehe.

Naik bas 9.30pm. konon-konon beli sandwch plus twister oren. minum bukan main lagi. tak ingat dah perut kosong. lepas makan sekeping. Apa nak kata. agenda bermula. Haiiiyyyak!

Sepanjang malam. aku rasa nak nangis je. dalam keadaan sejuk.lapar.pening.basah!grrr. Tapi,kalau nangis pun,apa yang aku boleh dapat..hahaha

Ni taun depan nak balik,tatau lagi mau balik naik apa. Partner ku balik awallah pulak,orang nak gi HONG KONG. jelez!jelez! tak pe-tak pe. Jangan lupa bawak balik buah hati tangan ye bakal rummate ku..hahaha =)

 

~heh,sebelum habis exam,macam-macam dalam otak nak buat. Bila dah habis,ya allah tatau na buat apa.huhu~

8 comments:

Cik ean said...

sape pulak yg nak pg HONG KONG tu..ke HONG KONG BANK je ehehe..teringat ak kisah lame psl bab luar negara nie grrr..hihi

misyamissyou said...

lorh..basah sebab twister bocor ke?hmm..next time bawak bekalan makanan byk ket..boleh melantak dlm bas..hehee

MyraLove =) said...

@aen: indah kan teringat cerita outbnd tu kan..hahaha..aen terbayang bandung lah tu..haha

MyraLove =) said...

@misya: bukan twister je,sndwch sekali bocor..grrr. basah sbb basuh seluar tu time sampai rnr.sbb TER-kena seluar..hohoh..kenangan sedih tu

Cik ean said...

hehe.:P

penaberkala said...

selamamt bercuti
aish, best ah dh cuti
tak sabar tunggu abis presentation
nk balik cuti krismas,keh3

MyraLove =) said...

@penaberkala:haha..best2 kat umah.balik lorh,bleh sambut krismas dlm banjir..hehehe =)

misyamissyou said...

lorhh..mmg bad day la..ishh..nak wat cm ne..hurmm

Jom Tengok Lagi ^_-

Related Posts with Thumbnails