Layout

Aku bukan suka berangan.Aku cuma ada angan-angan.Untuk cuba terbang ke bulan..haha =)

Sunday, December 26, 2010

Bagi Idea sikit untuk aku isi masa LAPANG ni =(

  Salam to all~

Jam dah nak dekat pukul 2 pagi. Mata aku nih,memberatnya dari tadi lagi. Tapi bila masuk je bilik..haiiyyak 1,2 jam mengelamun pun tak tidur-tidur lagi.

05122010574_021

apa yang aku rasa?BOSAN!BOSAN!dan terus BOSAN!

Aku malu nak mengaku..tapi mengaku jugaklah..aku dah tak sabar nih nak start sem baru. Aku dah tatau nak buat apa kat rumah. ‘driver’ yang ditunggu pulang,tak jugak pulang-pulang. Kalau tak,boleh jugak pergi jalan-jalan =(

 

Tolonglah sesape boleh bagi idea sikit,apa aku boleh buat time cuti nih. 2 minggu ni aku rasa macam dah dekat 2bulan. Hak! aku bukan jenis orang yang boleh duk diam

 

Yes,aku ada kerja sambilan as a writer (poyo tak?hakhak) tapi..bosan!!aku nak buat benda lain jugak..hukhuk. Writer tu cuma mampu isi masa perlu aku je. Masa lapang aku?nak buat apa ni.

‘big bos’ ada bagi task. Tapi,arghhh..otak aku sangat malas nak complete task tu. Tak terjangkau dek akalku. Bila entah nak siapnya..huhhh.

 

Haha..agak kebudak-budakan ke kalau aku cakap yang tetiba aku main makeup-makeup sorang-sorang?hahaha.

Tak payah lah korang nak kutuk-kutuk. Aku dah puas kena kutuk ngan brotherS aku. Dah tu,angin takde,ribut takde tetiba aku pakai lawa-lawa,makeup ala-ala orang nak pergi dinner kat hotel 6 bintang je.

 

Kalau aku ni ada adik beradik pompuan,mesti tak jadi gila meroyan macam ni. dah tu,sepupu sepapat pompuan semuanya jauh-jauh (ada duduk dekat,tapi jauh :D  ) Nak harapkan kawan pompuan..lagilah. Jiran tetangga pun tak sedar kot kewujudan aku kat kawasan ni. Sedih. Inilah masalahnya kalau dah besar panjang pun kena berpindah randah =(

Apa yang aku boleh buat?termenung! itu yang 2minggu rasa macam 2bulan tu. Menung.tatap kertas task tu. menung lagi. tidur sat.bangun,kerja. menung. Kerja aku tu pun perlukan ke-termenug-an..so,memang kerja duk termenung jelah.

udah ghuper orghang putuih cinta je gayer nye  (ada betui ka ini ejaan=)

5 comments:

The 7th said...

hey we are from the 7th and would like to personally invites you to join our contest, we need 30 more contestant and we are going to increase the prize, hence, the bigger chances for you to win,have a look!

happy muffins all!

with love,
www.t7th.blohspot.com
-The 7th-

kisah abu nawas said...

salam sob...
memangnya tak punya adik perempuan?
Thanks for share sob

MyraLove =) said...

@the7th: yeah sure =)

@kisahabunawas:yup.xde.thanks for share?share ape?

Cik ean said...

ate kamu mari ler sini,jgn duk termenung ghuper gtu..hehe

Cik ean said...

esok ec mse lapang nengok bola

Jom Tengok Lagi ^_-

Related Posts with Thumbnails