Layout

Aku bukan suka berangan.Aku cuma ada angan-angan.Untuk cuba terbang ke bulan..haha =)

Wednesday, December 8, 2010

DOWN.kecewa.SEDIH

STRESS over strain! Rasa macam sia-sia je semuanya. Akhirnya ini yang berlaku. Kenapalah sem ni macam-macam yang jadi.

Mula-mula kecoh pasal paper steel dijawab tanpa diberi BS CODE. Nak design apa kalau takde code book?semua nak main assume?alamatnya semua bangunan runtuh! Nasiblah course aku diasingkan hari exam. Walaupun subject sama.Kesian diorang.Evn kalo ada BS CODE pun blom tentu boleh jawab.Apatah lagi takde.haihh~

Lepas tu paper applied hydraulic,benda tak patut masuk,dimasuknya.Hancur paper tu,kesian orang yang ambik.

Hari ni. jawab Engineering Math tanpa seketul rumus. Rasa macam nak koyak je paper tu time dalam dewan. Pastyear ques punya lah banyak rumus. Kenapa taun ni takde langsung.STRESSSS.

Dah lah belajar PDE kurang dari 4 jam je. Orang lain ambik 1sem belajar. kitorang cuma diajar selama 4jam.WAJARKAH itu?

Penat!penat!kecewa!hantar paper dengan pandangan kosong.kecewa.DOWN.dah la esok last paper.STEEL. hope lah diorang bagi BS CODE.

Walaupun ayat yang pihak department keluarkan…”it will be there, IF it should be have” kalau orang yang tau memang akan memahamilah perasaannya buat kerja tanpa code book nih.Macam buat math tanpa calculator lah.(bukan math senang-senang yer).

Otak sakit.Kepala sakit.Jiwa kecewa.Rasa macam nak test je dinding mana yang tahan hentakan.huuu~

Hope kembali bersemangat. buat masa sekarang ni,mau tidur-lepas buat marathon tengok 3idiot (pemberi mood study ni ).Mau qodo’ tidur semalam. 2jam je semalam.huuuuuuu~

 

heisenberg

 

 

STRESS over STRAIN = Young’s modulus (E)  <------benarkah equation ini?

E=MC^2

9 comments:

penaberkala said...

baru nk tgk 3 idiot ka? best kan?

MyraLove =) said...

@penaberkala: dah tengok banyk kali. 3idiot sesuai untuk tontonan dikala xde mood study dan down dlm study.stuju x?hehe

penaberkala said...

yup betul
the message is so strong
learning is not just for excelent
but more than that
seek for the knowledge

maisyah said...

Hy Myra..
BZ dan tekanan ya? da lama x BW la..
tapi kak memang terasa ketensionan myra ni..
bawa2 bertenang k..doa banyak2 agar d tenangkan dan d permudahkan olehNya..

misyamissyou said...

aiyark! nape diorg tak bg tau kalau xde formula rumus etc tu? leh la jugak prepare pe yg patut..hurmm..gud luck tuk kamu..

MyraLove =) said...

@penaberkala:yeah.setuju. all iz well =)

MyraLove =) said...

@kakmaisyah:akak pun boleh rasa eh?hehe..kuatnye smpai bleh sampai keseberang laut =) thanks kak. insyallah,moga lebih kuat untuk hadapi paper esok.pastu merdeka! =)

MyraLove =) said...

@misya: tulah pasal. lec tu memang lain dari y lain sikit. pasal code book tu sebab lec kitorg xde..tu lah y kucar kacir sikit tu.hope esok adalah code book tu

THE LEKAT LEKIT STORY said...

Ahai.. stress sgt dah ni.. bebawak yoga or taichi dulu.. tenangkan pikiran

Jom Tengok Lagi ^_-

Related Posts with Thumbnails