Layout

Aku bukan suka berangan.Aku cuma ada angan-angan.Untuk cuba terbang ke bulan..haha =)

Tuesday, November 23, 2010

Mahu berHENTI berblog

Salam to aLL~

 

Lamanya aku terSUNYI-sepi dibalik tabir nih. Maaf ye kawan-kawan sekalian yang masih sudi melawat kesini. eheh! ada jugak tu yang perasan akan kesunyian dan kesepian aku..terharu pulak..ehek ;)

Saya memang mau berhenti berblog. JUJUR NIH ;) nampak tak mata jujur nih..hehehe. Gurau je. Berhenti buat seketika waktu. Mana boleh berhenti terus. Disini dunia ku kan =)

Maaf sebab masa sangat mencemburui aku. Tak boleh nak lama-lama buat apa-apa yang melagho kan. Exam sudah bermula. Ni pun curi masa sikit lepas abis first paper tadi. Nak sambung membaca lagi tapi,kepala macam nak jemmm dah. Semua dibaca tak melekat pun. Asyik terpandang orang lalu lalang jek.haiih,salah pilih tempat pun yer jugak =(

 

study

 

Dah la internet pun macam tah hapa-hapa je. Kat bilik tak payah cerita lah memang tak dapat langsung. Memang bijak betullah pihak pentadbiran nih. Sekarang diorang sekat dah internet.TIME EXAM NIH. kat libry ada je. Haiiihhh. Susah aku nak  RELEASE compression TENSION. (yeke?)

Cukuplah kot buat masa ni.Harap sepatah dua kata (banyaklah!) dari aku ni dah mampu menghilangkan kerinduan kat pembaca dan pelawat blog nih terhadap aku eh..ahahahaha ;)

Ada lagi 5 paper yang masih setia beratur sampai 9dis ni. Jadi,saya akan sedikit menyepi. Baik blog,ym, facebook (confirm) henset (haha.bohong.) Kalau nak berhubung dengan saya,email je ye saya layan. (konon betullah aku nih, perasan!haha.nasiblah)

ok. C u SOOOON =)

Sebelum tu jom dengar lagu nih. Saya sangat suka lagu nih tau. seseorang sila jangan salah faham,bukan sejak hari tu tau,tapi dah lama suka. Maaf sebab TER-curik lagu tu ;) titik! cukup-cukup.

Study.study.study.study.STADOQ pun best nih =)

 

 

You're My Everything

You're my everything
The sun that shines above you makes the blue bird sing
The stars that twinkle way up
in the sky tell me I'm in love


When I kiss your lips
I feel the rolling thunde to my fingertips
And all the while my head is in despair
Deep within I'm in love.


You're my everything
And nothing really matters
but the love you bring
You're my everything
To see you in the morning
with those deep brown eyes.


You're my everything
Forever and the day I need you
close to me
You're my everything
you'll never have to worry
Never fear for I am near
.


Oh, my everything
I live upon the land
and see the sky above
I swing within her oceans
sweet and warm
There's no storm, my love.


Chorus
When I hold you tight there's nothing That can harm you In the lonely night
I'll come to you
And keep you safe and warm
It's so strong, my love

-Santa Esmeralda -

11 comments:

penaberkala said...

good luck utk next paper
patut la lama menyepi

MyraLove =) said...

penaberkala:ye encik pena..thanks =)

misyamissyou said...

oohoit cik myra..mau gugur jap jntung bace tajuk tu..jgn nak brani2 bnti yek..hhehee :P
suke gile ngan lagu tu tp.....hurmm..lame gak xdgr dh..bile playlist je terus tekan next..haha

gud luck exam! :D

maisyah said...

romantic nya lagu...

*Good Luck ya!..jgn peduli kiri kanan..hati kena mantaop saat ni..ok

chairooL ruLez said...

hohoooo..adekah entry ini saje nak bikin panas...? jaga kauuuuu!! akan ku libas laju2!!!

MyraLove =) said...

@misya:amaranmu wahai misya..menakutkan..hahaha

mcam mengerti je akan perkara itu.tapi pape pun..lagu ni memang best.

tq=)

MyraLove =) said...

@kakmaisyah: hehehe..tq kak.mantop nih..seharian duk libry (eceh) hehe =)

MyraLove =) said...

@chairoool:hoh..awat pulok.cool je kat sini.perasan tak sudah..hakhakhak (tiada kaitan dgn y hidup atau pun y telah tiada)

hahahahaha *rolling*

diriku said...

gud luck myra =]

Anonymous said...

Bagaimana saya meminta Anda untuk rincian lebih lanjut? needda posting Great tahu lebih banyak ...

MyraLove =) said...

@anonymous:hah?maksudnya?

Jom Tengok Lagi ^_-

Related Posts with Thumbnails