Layout

Aku bukan suka berangan.Aku cuma ada angan-angan.Untuk cuba terbang ke bulan..haha =)

Saturday, November 6, 2010

BE banyak tapi income kurang =(

Untitled

Semua orang duk bercerita pasal BE. saya juga rasa seronok tengok kawan-kawan duk bercerita pasal excitednya dapat BE.But for me,huwaaa..memang dapat BE banyak tapiiiii incomenye kurang. Macam mana mau baking bikin ITU BE MENJANA BANYAK INCOME?

macam mana?

macam mana?

macam mana?

 

Walaupun minggu ni tengok dapat lagi 2BE. tapi macam dah tak excited. Incomenye tak macam orang lain. Tengok ada orang tu,1BE pun boleh menjana sampai RM36.

Banyak kan RM36 tu?itu masih berjalan BEnye tu. mesti mampu cecah lebih RM50 tu. Haiyyyak.saya punya? BE sampai 28,income tak capai ribu riban pun. Ahakkkkk…demand!! ;)

Tapi,pape pun..aku tetap bersyukur. Paling tidak,pakcik nuffi masih lagi nak bagi aku BE. Macheh la banyak-banyak nuffnang. Lepas ni kena perah-perah otak macammana nak tinggikan income tu,saya mau beli peugeot! hahahahaha ;)

Tapi,kalau ada sesape ade tips macam mana nak tinggikan income BE tu,boleh la share-share yer. (walaupun saya ni malas buat entry,tambah lagi sekarang dalam zon bizi sesangat..hak!)

Kalau dulu aku kalut cari macam mana nak dapatkan BE,sampai lahirnya entry ini. Sekarang,aku mau tahu macam mana mau naikkan itu income of the BE pulak. Marilah kita saling bantu membantu,ehek. Sharing is caring kan. Caring is loving kan..hakhak

Bantulah saya merungkai misteri nusantara BE ini =(

19 comments:

Irnie said...

ala myralove takyah la sedey pasal income dr nuff tu.. klu ikhlas wat keje(blogging).. rezeki akan dtg dr sumber/bentuk yg tak disangka².. so dont wori la.. make others happy dlu.. you;ll be made happy :)

misyamissyou said...

same la kite..tp xpe la..lg pon ads kite smua kuar kat LB..dah berebut je..cm ne nak byk..ad ni ciput, ad yg tu pun ciput..

MyraLove =) said...

@irnie: thanks irnie. Bukannya nak sedey2 pun..just tertanye2 ;)lagipun,apa-apa pun..saya tetap suka berblogging..menulis kesukaanku =)

MyraLove =) said...

@misya: hehehe..saya memahaminye cik misya. kita kena tanye kpd pakar nih..hahahaha ;)

HANTU FACEBOOK said...

Salam Kenal

Cik ean said...

nah 20 sen buat belanjer hihi

MyraLove =) said...

blagok nowh cik aen..mentang2 duk kat umoh yer..ate kamu,datang nanti aku tuntut..hehee

Cik ean said...

caye xblagok..caye xpenah dpt BE mcm cik myralove huhu..so caye xtahu benor BE tu ape..tau iklan tetap tu kuar kat ats tu jer hihi..papepun bersyukur ape yg ade.(@_@)

chairooL ruLez said...

bersyukur laa..kire ade la gak kn..ceh!!

MyraLove =) said...

@cikaen: xpe..nanti balik sini saya stori mori yer =)alah cik aen tu,walaupun xdpt BE,tapi income mengalahkan org dapat BE..kira ok la tu ;)

MyraLove =) said...

@MRchairoooool : bersyukur la ni..tp kalo dpt lebih,boleh la blanje kamu kan...hehehe..ke xmo?? ;)

HAZWAN17 said...

banyak tu BE...sket2 lame2 jd bukit
dekat hazwan.com ade 2 jerk

MyraLove =) said...

@hazwan17: hehehe..xpe2..yang penting kita fun kan blogging..income tu cuma sampingan (baru dpt motivasi nih)..hekhek

Affan Ruslan said...

huhu.
takpernah dapat BE tapi rasa nak berkongsi tips.
BE tu, eaening die daripada impression kan? Maknanya tgk blangan visitor yang datang blog.
Jadi, masa ada BE, rajin2 lah update dan ping di tempat ramai org

Smile

MyraLove =) said...

@affan: yeke?hehehe..thanks2.agak la..sbb ada tanya blogger gak..diorg pun cakap kena up kan UV..baru la BE tinggi.

pN.rOs said...

saya memahaminya...
saya pon kurang paham ..
walaupun pengunjung ramai tp earning tu tak gerak2

penaberkala said...

UISH, byk sgt tuh metered earning
konpem dh ratus2 kan?
BE baru tu pun blh tahan
mantap la, share sikit apa tipsnya
den baru dpt 4BE, tak smp RM10 pun lg
baru first time dpt BE, alhamdulillah walau tak seberapa

congratz ye dpt byk BE

MyraLove =) said...

@pnros: hehehe..kita same la =(
tapi tetap tak membantutkan minat berblogging..ehe =)

MyraLove =) said...

@penaberkala: xdelah beratus-ratus-ratus,sikit je.tips?hehehe..dah pnh tulis dah tips y tak seberape tu,tp itu untuk dptkan BE lah yer..nak tinggikan BE,blom jumpe :D

yup..pape pun,syukur

ni dia entry tu http://imthinker.blogspot.com/2010/08/macam-mana-nak-dapatkan-buffered.html

Jom Tengok Lagi ^_-

Related Posts with Thumbnails