Layout

Aku bukan suka berangan.Aku cuma ada angan-angan.Untuk cuba terbang ke bulan..haha =)

Thursday, November 4, 2010

Kisah CINTA =)



Setiap kamus hidup tentu punya simpan dakwat untuk diconteng dengan kisah cinta. Benarkah? Entry ini aku ingin menceritakan tentang kisah cintaku. Waaahh. Pengakuan berani mengakukah ini?hahaha. sorilah,i takde kisah cinta yang nak diceritakan. Belum.


BELUM itu punya banyak maksud ya. Jangan disalah ertikan ia.


Malam ni actually nak share dengan anda semua satu lagu ni. Disebabkan dah banyak hari tak buat enty baru plus tidak ber-blogwalking, blog-jogging, blog-swimming, flying semua-semua itulah.Nanti saya qodo’ balik yer jejak-jejak yang ditinggalkan itu. Projek ku belum lagi siap. Tapi sudah hampir 95% dah siap. Esok antar. Yeyeh,hope esok dapat la gi jalan-jalan kejap. Ramai dah ni nak gila malam ni. Sabar yer kawan-kawan.


Ni lagunya. Anda dengar yer. For me,lagu yang sebelum masuk record tu lagi best. Sebab aku suka sangat muzik tu. Yang belum record tu aku ambik dari kawan kepada kawan. Tatau mana diorang dapat. Dengar yer. 'KISAH CINTA' by FEELHONEY.


Bukan official punya


Dah masuk studio punya version ni


Sori yer amin (one of the feelhoney's member) aku masukkan lagu ko kat sini. (hek,macam lah si amin tu nak baca blog aku ni kan ;)

11 comments:

Tomo said...

kisah cinta.
lagu yang indah

kisah abu nawas said...

ingin mendengarkan nih

diriku said...

he2..sdg mendgr..

penaberkala said...

cinta? ek? hahahaha
best gak lagu tuh
sape penyanyi? feelhoney tu sape?

MyraLove =) said...

@penaberkala: FEELHONEY tu kumpulan nasyid underground =)

syida_wani said...

cisss!! ingatkan nk share kisah cinta dia la td...heheh

misyamissyou said...

alorrr..ingt nk ckp sal kisah cinta dia..adess...hampa jap..hahaa

MyraLove =) said...

hahaha..dikau jgn nak berangan!
tlah ku katakan BELUM.
ada ngerti,disini pun dikau takkan mampu mncelah tau..haha

MyraLove =) said...

@misya:jgn hampa.sori,no story to mory..hakhak..bahasa apakah ini?heheheh

kisah abu nawas said...

Tiap insan akan dambakan kisah cinta yang menarik

MyraLove =) said...

@kisahabunawas: iya..tentunya begitu. Tapi,kita tak tahu apa y akan berlaku kan.. =)

Jom Tengok Lagi ^_-

Related Posts with Thumbnails