Layout

Aku bukan suka berangan.Aku cuma ada angan-angan.Untuk cuba terbang ke bulan..haha =)

Monday, April 26, 2010

You're Beautiful..yes i am =)


Actually hari jumaat hari tu lagi dah katam. hehehe. Habis jer paper WATER RESOURSES pukul 6lebih (23/4/2010)..terus speed dari episod 14 sampai 16. Tak tahan kot..selagi tak habis,selagi tu teringat.Hehehe.

Saje je post kat sini coz tadi syida citer juniorku yun y comey itu sedang bertungkus lumus menstadykan diri dengan cerita nih. Hahahaha. Chaiyok Yun!! hahaha..jahat giler,bukan suruh baca buku..suruh tengok citer pulak..ahaha. =)




HTK paling brgaya sekali


siapakah mereka?da true go minam with jeremy?


CAST:

ahh!! lurv him..ahakhak. Hencemlah JANG GEUN SUK aka Hwang Tae Kyung nih



JUNG YONG HWA aka Kang Shin Woo yang macho lagi gentleman..muaahh =)





LEE HONG KI aka Jeremy!!! comey!! kalau tengok kat klip vidio lagu-lagu dia,tak sangke dia boleh jadi seceria, segila dan kekanak-kanakan begitu. =)


PARK SHIN HYE aka Go Mi Nam @Nyu.. rilex jer =)




"she's my girl!"
-waah..macho! jelez je HTK tengok..



suka tengok HTK macam nih..tp lagi best kalo dia senyum.cayaaaqqqq.hekhek.

muka tulus je semua excpt HTK. serius! =)

Shin woo dan Go minam y comey..comey lagi aku..ahakhak =)

Kepada yang dah tengok..korang suka saper??mari kita vote!

HWANG TAE KYUNG
KANG SHIN WOO
JEREMY
GO MI NAM
Saya suka suka suka suka suka suka suka sangat kat HTK!!

2 comments:

purplish.pink said...

exam exam exam exam exam exam exam exam exam exam exam exam exam exam

=) said...

xpe..selingan..ahaha

Jom Tengok Lagi ^_-

Related Posts with Thumbnails