Layout

Aku bukan suka berangan.Aku cuma ada angan-angan.Untuk cuba terbang ke bulan..haha =)

Tuesday, April 13, 2010

My Hectic lyf

~SALAM

Hari ni nak cerita pasal perjalanan hidup aku dalam 2,3 hari ni lah. Takde pun yang best,tapi saje je nak taip-taip. Sambil-sambil tunggu kawan-kawanku bersiap..jap lagi nak pegi pejabat imigresen (aku tak pasti sebenarnya,betul ke dekat situ orang buat pasport and visa..aku ikut jer orang..hehehe).


Bunyi macam best je kan dapat join student exchange. Tapi, hati aku tak dapat nak feel sepenuhnya ke-bes-san itu..huhuhu. Blom dapat izin sepenuhnya lagi dari ma and pa. Huhuu. Itu aku dapat kat SINGAPORE, kalau dapat jauh-jauh lagi..mesti lagi susah kan.


p/s: Saya bukan anak manja ok. =)



Yang dapat kat tempat yang sama dengan aku..plus aku semuanya 7 orang. Aku, Syida, Tobias, Zaul (civil) , Hafiz and Fadzli (cheme) and sorang lagi budak mech, lelaki..namanya..errr..tak hinggat lorh..sbb aku tak kenal pun budak tu..dia sorang je yang aku tak kenal..yang lain tu memang kitorang boleh masuk la..geng la konon-konon kan..tapi yang bestnya..kami semua 1 batch. =)
Yeryer je aku nih..macam la dah konpem boleh pegi.huhuhuu. Tapi, kalo tak pegi..nanti kena bayar ganti rugi tiket kapal terbang yang diorang dah tempah tu..huuuu..





Selain dari SINGAPORE, ada yang dapat kat THAILAND (prince of songkla and chulalongkong -tatau betul ke tak ejaannya ), ada jugak yang dapat dekat INDIA (malang kot..hekhek..yang dapat sane tu.4orang je kalo tak silap aku la..), INDONESIA (ITB- Institut Teknologi Bandung...AIN & AEN dapat kat sini..dadaaaaa.tapi diorang best la boleh shopping sakan).
Pastu dekat
CHINA..ini aku tak pasti sangat kat mane..tapi rase2nya..dekat tsinghua university.


Doa-doalah my ma and pa bagi pegi dengan rela hati. Aku tak best la kalau diorang bagi pegi,tapi tak sepenuh hati,aku akan ambik kira itu sebagai 'NO!' . Huuuu.. Klah..nanti aku sambung lagi celoteh..celoteh,conteng..conteng diisini ek..sudah mau berangkat.


p/s: jahat jugak la aku nih..keizinan tak dapat lagi,tapi pasport n visa dah na pegi buat..hukhuk salam~

2 comments:

purplish.pink said...

eh, yang g thai tu kat hat yai la. jabatan kite pon ade gak wat cuti ni.

=) said...

yeke?lain2 kot..sebb mmg dah statekan y diorg tu gi prince of songkla satu lagi tu...kt chula..entahla..
tp rasenya diorg xg..coz daruratkan kt sane..hee

Jom Tengok Lagi ^_-

Related Posts with Thumbnails