Layout

Aku bukan suka berangan.Aku cuma ada angan-angan.Untuk cuba terbang ke bulan..haha =)

Wednesday, April 14, 2010

My Sayang =)




Tajuk gempak je kan..hahaha. Saje je ni..menghilangkan rasa ngantuk ditengahhari.

Aku nak share hobi aku yang paling paling paling paling paling aku suka selain tidur..eheheh. Ini antara koleksi yang ade kat bilik aku sekarang (hostel yer..rumah lain kira). Kalau nak dibandingkan dengan rak rummate aku kat sebelah...hooooiiihh..bagai langit dengan bumi. Rak dia dipenuhi buku2 ilmiah,kitab2,hadith,pandangan para ulama'.,kisah-kisah nabi..acewaahh, lebih-lebih pulak aku nih..hihiihi

Tapi pening jugak la..macam mana nak bawak balik nanti? Dah la balik sendiri..tak muat masuk beg plus tak larat nak bawak la. Kalau nak tinggal,next sem punya stok nak letak mane??hukhuk. Tak pelah..kena buat idea jahat jugak la nih. =)

Nway.. jamulah mata anda..hahahah :D :D :D :D



  1. Things I want my Daughters to know - Elizabeth Noble
  2. Seharum Kasih - Aina Emir
  3. Rindu Dikalbu - Durrah Fatiha
  4. Lagu Rindu - Ayu Emelda
  5. Impian Kasih - Liza Zahira
  6. Aindai Itu Takdirnya - Siti Rosmizah
  7. Pergilah Air Mata - Hanni Ramsul



8. Hijab Sang Pencinta - Ramli Awang Murshid
9. Pergilah Air Mata - Fauziah Ashari
10. Adam Dan Hawa - Aisya Sofea
11. Kasih Seharum Lavender - Eita Ashyta
12. Ilham Hati - Damya Hanna
13. Aa + Ba - Hlovate
14. Tiada Yang Kedua - Sania Yasmin


p/s : saya bukan menjual novel yer =).
saya saje meng-eksen-kan koleksi sayer yang tak seberape nih. Harap maklum =)



2 comments:

Nur Syafiqah said...

yes!!! iqa nye lg bnyak!!! huhu..=)

purplish.pink said...

nak pinjam!!

Jom Tengok Lagi ^_-

Related Posts with Thumbnails