Layout

Aku bukan suka berangan.Aku cuma ada angan-angan.Untuk cuba terbang ke bulan..haha =)

Monday, November 4, 2013

Chance and choice

Nothing to do. Esok 1rumah mau berkelah ke Lata Kekabu except aku..aha!aku memang selalu sengal.Malas kot nak jalan jauh (almost 2 and 1/2 hours if konvoi ~kot) from Manjung la.

Malam tahun baru~
Azam sudah hampir setengah bulan aku tanamkan ",
Akan aku sematkan dan patri dalam otak dan jiwa agar hati tak mudah putus asa mengotakan janji pada diri sendiri itu..aha!

Malam ni, instead of ingat benda yang boleh mematahkan semangat untuk kejar azam aku, aku duk dalam bilik diam diam dengar lagu sambil reading2 sikit plus main game~ dah macam aku masa zaman belajar dulu laaaa..haha..free from masalah selain belajar ",

(Haip...jangan kata aku xbaik..dah ngaji tadi ok..ehe )


Nice quote,

Take the chance while you still have the choice

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Jom Tengok Lagi ^_-

Related Posts with Thumbnails