Layout

Aku bukan suka berangan.Aku cuma ada angan-angan.Untuk cuba terbang ke bulan..haha =)

Wednesday, October 2, 2013

Aku perlu tenang :)

Bila kelua makan malam,sembang-sembang dengan colleague lupe kejap segala kesedihan, lupa kejap segala masalah. Kesunyian memang tak langsun g la.

Sebelum kelua tadi chatting dengan one of my besties from matrix. Hahaha..sembang pasal jodoh??haha..ayat paling best 'tak sangka nowh,kita ni dah tua...bincang soal kawen'. Well..sebelum ni during matrix kan semua pasal study...masuk universiti lain-lain..so takdelah nak sembang3 buat pillow talk. Sekarang masing3 dah kerja..hahaha..for sure la topic hangat sekarang bab-bab jodoh..haha


----- --------------- ayat2 ni aku taip semalam.tapi tertido xsempat nak habiskan-----------------------



Colleage aku yang sengal tu..hayyo..jujurnya dia ni chinese guy,memang close la kan..umo berapa dah ek 30plus2 kot nama pun da senior site engineer.tapi bujang lagi.so memang gila gila punya orang la. 

Kelua makan dengan dia je,skali tengah makan tiba2 muncul lagi 2 orang..dia punya geng..ofismate aku jugak la.chinese guy jugak tapi jauh sikit berusia dan dah kawen,but still gila2.

Nak dijadikan cerita diorang ni dah berpakat sebenarnya untuk korek rahsia aku.aku pun taktau aku ada rahsiia.pointnya diorang cakap kenapa aku nampak sedih lately ni.

Lawak punya lawak..diorang dapat la buat conclusion sendiri..aku sunyi dan sedih sebab xde calon nak kawen....hahahaha..rase nak guling2 kat situ jugak.

Hari ni pagi2 dah call aku ajak breakfast.aku on. Skali dalam kereta.
'Ini pagi i bagi u breakfast sama2 itu calon pertama' -- time tu aku dah terbeliak biji mata. Calon pertama?terus tringat sapa yang dia mention tadi join breakfast ni. Bila tringat opismate aku ..site engineer yang slalu sgt dah aku buat lawak dgn dia since ktrg sama2 masuk terus aku jerit ala2 drama nak terjun dari kereta.

Adeehhh....bagus punya plan diorang nih. Ini baru 1st calon.penat layan giler diorang but at least lupe sket masalah hidup kan..hahaha


No comments:

Jom Tengok Lagi ^_-

Related Posts with Thumbnails