Layout

Aku bukan suka berangan.Aku cuma ada angan-angan.Untuk cuba terbang ke bulan..haha =)

Thursday, May 19, 2011

Aku perlukan COWOK

Salam to all~

Huwaghhhh..sudah berhabuk dah page aku ni.Dah berkurun tak ber-update.Terharu bila ade rakan blogger yang tanye where i am..uish..thanks to TK coz ingat jugak kat myralove ni.

 

Jadual hidup beberapa bulan yang lepas sangatlah padaaat.Padaaat dengan percintaan buku..ahaks!

 

Now,im doin my practical..so rilex!orang lain practical bizi semacam. Aku?hahaha..harini cukup lah seminggu out of 10weeks Winking smile.

 

Sepanjang seminggu nih..hurmm..aku tak diarahkan untuk buat ape-ape pun. Naik pening kepala aku sebab tak tahu nak buat ape. huh..inisiatif sendiri je aku selak-selak file kat rak. At least,ade jugak info yang aku dapat dan ada gak yang boleh digoreng masuk dalam log book..ahak Open-mouthed smile

 

Harini,dah la datang dengan tak de mood dah (sebab macam dah boleh bayang..akan datang goyang kaki a.k.a buang masa). Alih-alih,datang..pagi-pagi dah ikot akak and abang ofis ni pegi breakfast.Balik breakfast,aku diajak pergi SITE!! yabedabedoooo…akhirnya aku dapat jugak pergi site!! Smile

Pergi site tu..ingatkan just pergi melawat je..sekali masuk miting daaa..ahaks..technical miting with Jurutera Jajahan,all the contractors and aku..hahaha. Mengange aku kat situ..nasib lah aku dah penah baca file projek tu..takdelah ngange sangat Smile with tongue out.

 

Hoh..yang palingg..meluat sepanjang seminggu nih. Kegatalan yang errr..tataulah yang ape. Hoh,kalau lah MUDA,KACAK boleh la terima. Ini,entah cucu dah berdozen..ade hati nak menggatalllllll..geliiiii.

 

Aku kalau boleh rela lah naik bas bertambang RM2.70/one way/30minutes compared tumpang  pakcik tu. Huh,ini idea bijak other pakcik tu lah suh aku tumpang…meremang! Kalaulah ade PAKWER kat sini..alahai…bestnye Sad smile

 

So,boleh tak nak buat tawaran ni..meh sesape nak jadi pakwer saya sepanjang saya practical ni..bleh tolong antar dan jemput saya balik tau..hahah Smile with tongue out Red heart

 

 

me: ma,orang nak drive lah pergi kerja

mama: Drive?no..no..bahaya!

me:habis tu..takkan nak naik dgn pakcik tu lagi (geli woo)..kalo orang naik bas pun,nanti mesti dia ajak naik kereta dia jugak..memanglah naik 4 orang,tapi…org lain semua tua-tua..mata dia asyik nak jeling cermin pandang belakang jer..huhuh Sad smile

mama: ok..kalau camtu..ma hantar la~

me: errkk..30minutes pergi,30minutes balik???

mama: Dah tu?mama tak harap you drive,unless CALON menantu mama yang drive..

me: Sad smile Surprised smile Embarrassed smile

 

 

 

Hahahahaah…tajuk desperate giler kan…hahahaha

4 comments:

penaberkala said...

haha, sama la, lama bercuti dari blogging
skang baru comeback, baru 3 entri
btw, thanks sudi singgah dan baca lg blog tuh,hehe

tajuk gempak abis,lol
ur mom tak sabar nk menantu dh tu
nnt jgn lupa jemput makan nasi minyak ye

Tomo said...

aku langsung daftar daftar menjadi cowokmu hehe

MyraLove =) said...

@penaberkala: wee..tak sabar?hoho..itu perli tu kot..bleh2,rumah kita dkt je kot..if u still kat melor la..haha.u too..jgn lupa invite (aiceh..over pulak la kan) haha ^_-

teruskan usaha menulis!eh salah..sambung kembali.best2 bc ur blog (ayat bodek ni )

MyraLove =) said...

@tomo : hahahah..kamu lagi jauh sih~ ^_-

Jom Tengok Lagi ^_-

Related Posts with Thumbnails