Layout

Aku bukan suka berangan.Aku cuma ada angan-angan.Untuk cuba terbang ke bulan..haha =)

Friday, March 18, 2011

Virgin Coconut Oil (VCO)

ini merupakan entry melekat for my frens's business=)


Virgin coconut oil (VCO) CATALYST brand, sejenis supplement utk kulit yg terbaik bg mdptkan kulit yg sihat dan cantik selain menyihatkan tubuh badan..virgin coconut oil CATALYST brand diperbuat dr minyak klapa dara 100% organic dan gred A, dan terdiri drpda 90% lemak tepu yg baik utk kesihatan.

Salam semua,
kali ni update saya pasal VCO keluaran catalyst. Saya dah try product ni hampir sebulan dan hasilnya sangat memuaskan.


Kulit jadi semakin licin dan kurang sangat-sangat minyak. Kalau sebelum ni,bangun tidur je..mesti boleh buat goreng =) tapi sekarang,bangun pagi,seronok tengok muka sendiri,walaupun sebelum tidur saya sapu VCO ni kat muka. bangun pagi,tak langsung berminyak.


Dan yang paling penting,tubuh rasa ringan dan semakin bertenaga. tak mudah letih(sebab seblm ni,saya mudah sangat letih..walaupun aktiviti harian saya tu tak lah berat sangat)
Sangat-sangat berpuasa hati dengan product ni.



*VCO NIE KELUARAN ORG ISLAM..100% BUMIPUTERA
*YANG PENTING HALAL
*SELAMAT, TIADA PENGGUNAAN BAHAN KIMIA DAN HABA DALAM PROSES PENGHASILAN
*BUKAN UBAT,SO JGN RISAU X DE SIDE EFFECT
* PRODUK VCO NI HALAL & ASLI . DI KOTAK ADA COP HALAL JAKIM , SERIAL NUMBER & COP BUATAN MALAYSIA.








POSTAGE :
1unit RM7.
2 -3 unit hanya RM5

HARGA PROMOSI ini hanya untuk temph dari 12MARCH 2011 hingga 31 MARCH 2011 =) Lepas ni harga VCO ni RM39.90...cari lah kat tempat lain,mesti ini harga nya.

kalau berminat,boleyh la PM facebook :Ainira Catalyst ataupun SMS ke nombor 0193708226

1 comment:

Duit Online said...

Singgah blog ni.. Jom singgah sini pulak...

http://jom-janaduit.blogspot.com/

Jom Tengok Lagi ^_-

Related Posts with Thumbnails